fredag, april 21, 2006

Rosa Nestling

Min gröna nestling har fått en rosa kompis. Det lilla livet fick en krona också. Jag vet inte riktigt varför men den blev ganska söt. Nu har jag som sagt ont i axeln och jag tror att det beror på virkningen och därför får det bli ett uppehåll i virkningen.

Jag har redan ett projekt för helgen och det är att sy mörkläggningsgardiner. Vi har en projektor hemma och stora fönster. På sommaren är detta ett problem då vi dessutom har kvällssol rakt in på duken och då blir bilden inte så bra. Nu har jag varit och köpt tyg på IKEA för jag ska sy något som ska hänga för våra fönster. Vi får se hur det blir. Jag rapporterar i helgen.

9 kommentarer:

Lisa sa...

Vad hände med den gröna, trekantiga, virkade sjalen från den 4 april? Hade varit kul att se bilder på processen!

Jenny sa...

Vilken söt blogg! Här tittar jag gärna in flera gånger när min pysselinspiration tryter ;).

Ida sa...

Det har inte hänt så mycket med den trekantiga sjalen. Jag har virkat några varv till men jag tycker det var så tråkigt att hela tiden upprepa mig. Nu har jag dessutom fått ont i axeln och gett mig själv virkförbud i en vecka. Jag tänkte ha den på ett bröllop i början av juli så det kommer bilder framöver.

Husmusen sa...

Åh så söta!

ULLiS sa...

Äntligen en blogg med pyssel! Är ju det bästa jag vet...Får titta in här lite titt som tätt och se om jag kan få några tips och ideér. :)

Lova sa...

Vilka små sötnosar :)

Nina-Merethe sa...

Hej, jag är en av Fredriks kompisar i Halden,Norge. Det var Kenneth som tippsade mig om denna blogg, Jag pysslar mycke själv, det kunde vara kul att lära lite av varandra kanske?Du får min mejl adress av Kenneth, så hörs vi av?
Mvh Nina-Merethe

Ida sa...

nina-merethe: Vad roligt att höra från dig. Det är klart att vi ska höras.

Jes sa...

Vilka söta små djur, har du virkat på frihand eller har du hittat mönster någonstans? Nu blev jag inspererad att virka små djur, till min lilla K eller att ge bort :)