söndag, juli 15, 2007

Nya "muffar" till mina Koss Porta Pro

Jag satt och pillade ihop två par igår och nu kommer jag att vara ensam om mina nya färgglada hörlurar.

12 kommentarer:

ele sa...

vad kul med egna färgglada muffar!!! Kan ju ha olika som matchar dagens humör eller dagens kläder :)

Pia sa...

Så fina!
Tack för bonusmönstret på mailen!!!
Ska göra och bjuda på såna!!!

Kiona sa...

Coola! Du e påhittig du :-)

Jes sa...

vilka coola muddar

Anonym sa...

Hej!

Jag tycker dessa muffar var jätte coola. Skulle vilja ha något liknande själv. Har du något mönster på dem? Eller du vet kanske var man kan köpa muffar eller mönster till dem?

Mvh Mathilda
mat_hilda@hotmail.com

Anonym sa...

riktigt smart idé! jag har pajat flera orginalmuffar till mina kosslurar. har du lust att dela med dig av mönster till dom? :)

/Alice
chaffis47@hotmail.com

Johan sa...

Oj, fan vad coola. Jag skulle väldigt gärna vilja ha mönstret om det går bra? Jag är en designer och ska snart på min blogg lägga upp lite saker som jag gjort. skulle väldigt gärna vilja byta mönster med dig.

Min mejl är mr.boblach@gmail.com

Alex sa...

Grymm idé! Sånna skulle jag villja ha, du har inte lust att maila mönster eller nåt liknande? nallexander@hotmail.com

Anonym sa...

Det här är precis vad jag vill ha. Tror jag är inne på mitt femte par skumgummimuffar till mina lurar. Jag skulle bli sjukt nöjd om du kunde maila mönster till johan@jah.se och kanske ett tips på vad man ska ha för grovlek på nål och garn. Sen återstår bara för mig att damma av de gamla kunskaperna från syslöjden... :)

Anonym sa...

Hej ! gud va dom va fina och ja. . . som resten av alla här skulle jag vilja ha mönster osv för att kunna göra egna tänkte göra några i sy slöjden åt mina nya mellow yellow koss min e-mail är D-_habbo@live.com Tack i förväg

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看

Virkarina Katarina sa...

Hej , vilka super fina !! Vill virka ett par till min syrra i julklapp :)) skulle bli jätte glad om du kunde skicka mönster till mamaviking@hotmail.com :)