onsdag, september 13, 2006

Transfer Paint

Idag när jag kom hem så hade jag fått ett paket. Det innehöll 6 flaskor trasfer paint. Transfer paint ska man måla på en plastficka. Låta färgen torka och flytta sedan över motiven till tyg för att sedan stryka fast dem. Jag har redan testat att göra prickar. Imorgon ska jag fästa prickarna på något.

Nu till paketet…. Det kom från Zimla (Julia) på Pyssel.net. Pyssel.net har ett helt underbart forum med sköna människor. Alla är supersnälla och coola människor som tar hand om varandra och bland annat skickar paket när man minst anar det. Tack Zimla och en stor kram på dig.

3 kommentarer:

Krimskrams sa...

Så jättläckra prickarna ser ut. Som en mix mellan utspilld mjukglass och ovansidan av studsbollar. LOL

Tuna sa...

Jo, jag ställde en fråga i en kommentar till ett inlägg om barnunderbyxor i februari. Sen glömde jag bort alltihop och nu hittade jag din blogg av en slump och så kände jag igen mig och så hittade jag min fråga. Hur som helst, jag är intresserad av mönstret på underbyxorna. Har du möjlighet att skanna och e-posta? Vore jättesnällt! Vill inte lägga ut min e-postadress här och hittar ingen e-postadress till dig ... Hur göra? Tack på förhand!

Ida sa...

Hej tuna. Jag har tyvärr ingen skanner man jag kan ta en kopia på mönstret och skicka till dig. Du kan skicka din adress till pysselida @ gmail.com (men utan mellanslag).