tisdag, mars 03, 2009

Chocolate Cupcakes with Strawberries -Socks

Hmm... vad är det som är svårt med sockor. Jag vet inte riktigt. Nu när jag stickar verkar det inte så komplicerat. Kanske är det att jag inte är som andra. Jag vill inte ta ett mönster och sticka det utan jag vill förstå hur det funkar. Jag har såklart en bild på vilka sockor jag vill göra i huvudet och därför måste jag plita ihop ett eget mönster för att få dem som jag vill. Nu har jag börjat på mitt mönster. Vi får se hur det blir.

Jag ska sticka:

Chocolate Cupcakes with Strawberries -Socks


Undrar vad det kan vara. Vi får se.. men bruna ska de bli i alla fall och så lite rött. Än så länge så har jag stickat skaft och lite på hälflärpen.

5 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Tack för garn och mönster :-) Jag började lite småt nu ikväll och jag tycker att mönstret är väldigt tydligt och bra skrivet. Jag har lite ont i armar och händer för tillfaället så det går lite långsamt tyvärr. Mönstret är jättekul att virka i alla fall.

Hoppas du har en fin kväll /Veronica

Ninni sa...

Lycka till med sockorna :) Jag tror att du kommer klara detta galant. Ser framemot att få se resultatet sen.

Ann-Charlotte sa...

Fick en underbar idé nu! TACK! Ska vi inte skapa ett tema, ex chocolate cupcakes å se vad folk kan skapa utifrån detta!!!! Hade ju varit urroligt. Får se om jag orkar ta tag i detta någon dag.

Har varit hos farbror doktorn idag och nu har jag lite svårt att virka på några dagar. Men han sa jag bör bli bra inom en vecka - så tyvärr blir lite oväntad uppskjutning av provstickandet. Men lovar att bli färdig så fort jag bara bara kan.

Viktoria sa...

Vilka coola grejor du gör. Har helt missat dig. Skandal. Hit tittar jag gärna in igen!

Mvh Viktoria

Pia sa...

Kämpa på, du fixar det! Ska bli spännande att se resultatet! Ha en fin helg.