onsdag, juli 16, 2008

Sackboy

Bättre sent än aldrig. Det har varit tyst här på bloggen. Nu ska jag ta mig i kragen och sätta igång och blogga igen. Det är kul att skapa och visa upp det man gör. Mitt senaste projekt är en virkad Sackboy. Sackboy är en figur i spelet Little big planet som kommer att komma till Playstation 3 till hösten.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Men herregud vilken cool figur!!
/June på www.junebacken.se

Anonym sa...

Sicken söt en! Hoppas du säljer mönster till den i din affär. Att virka går i perioder för mig men varje gång jag är in på din blogg får jag virklust.
/Ammii

pyret sa...

Häftig filur!

ele sa...

Vilken skön figur!

tina.t sa...

vad härlig! och vad mycket nytt och kul du visar upp i bloggen nu :)

Cina sa...

Hej!

Jag är förälskad i dessa små figurer =)
Jag har letat som en galning efter ett mönster på hur man gör dom men hittar bara på engelska. Har du mönster på svenska som du vill dela med dig av?
Det är en väldigt fin blogg du har =)

Anonym sa...

Hej!
Andreas heter jag och bor i Uddevalla.

Jag sökte runt lite efter mönster på Sackboy och hitta din blogg, skitfin Sackboy du gjort. Jag skulle väldigt gärna ha mönster på en sån, du har ingen bra länk eller nåt?
Skicka mig väldigt gärna ett mail om du har lust!

MVH Andreas!
andreas.bjornberger@gmail.com

Lollo sa...

Ser att det är många som frågar men jag faller in i ledet och tigger och ber om var du hittat ett svanskt mönster till sackboyen? Har letat som en tok!!! :)

MVH Lollo

Tess sa...

Hej! Åh tjena vad jag har letat efter mönster! Och jag håller med föregående talare och jag ber också på knäna då pojkarna skulle vilja ha alldeles egna sackboy =) Kram !