onsdag, februari 06, 2008

Bloggen Dear Martha

Det finns en blogg som heter Dear Martha. Det är en tjej som heter Josefin som skriver den. Jag fick ett mail från henne förra veckan där hon frågade om hon fick skriva om affären. Jag blev jätteglad och det är klart att hon fick göra det. Nu finns min affär med i hennes blog. Jag är stolt, glad och känner mig väldigt omtyckt. Känner mig aldeles varm i hela kroppen.

Ni måste titta på den. Där hittar ni massor av inspiration. Jag gillar inlägget om betong och vad man kan skapa av betong. Jag har alltid tänkt att jag inte har någon trädgård och därför är inte det något för mig. Jag borde väll kunna göra små fina saker också?

Jag älskar min lilla affär och alla mina kunder. Jag får så mycket beröm för djuren och jag älskar att skapa nya figurer. Jag får så mycket tillbaka av er som läser min blogg och handlar i affären. Måste få säga:

Tack !

6 kommentarer:

Lilla hund sa...

Din affär ÄR underbar!

Anonym sa...

Förstår att du älskar din affär för den är verkligen gullig
Nu har jag beställt och betalt mina första beskrivningar och väntar mmed spänning på dem kram Tingeling

á Yeliqa sa...

Men så kul för dig!
Din lilla affär är verkligen något utöver det vanliga. Du ska helt klart vara stolt och veta att det du gör är helt klart unikt och glädjer många, stora som små

www.syfroken.se sa...

Det är vi som skall tacka för att du delar med dig av allt fint du tillverkar! Jag har aldrig virkat leksaker tidigare, men du har verkligen inspirerat mig att prova.

Sofie sa...

Det finns finbetong som funkar bra att gjuta småsaker, då armerar man med ståltråd istället!

Josefin sa...

Oh ja, med finbetong kan du göra minisaker som ljusstakar, en kruka för kryddor, en nummerskylt till dörren eller en skål att lägga vackra nötter eller hemnycklarna i.

Själv har jag balkong och där passar fågelbadet utmärkt :)

Lycka till Ida!