måndag, maj 07, 2007

Idag har jag bytt bilder i min affär

Titta gärna in i affären för jag undrar vad ni tycker. Jag behöver lite feedback. Det är ju så lätt att bli hemmablind.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir glad när du säger att du tycker min blogg är fin!
Men du.....jag tycker din lilla mönsteraffär är ännu finare! Har tänkt att ge mig på virkade figurer ett tag...ska fundera ut vilken figur jag tycker bäst om och sedan ska jag beställa en från dig! Perfekt att kämpa med när jag ska ha semester....tror bestämt jag ska göra lite reklam för dig i ett inlägg...det är du värd ...så som du kämpar!
Kram

Ida sa...

Tack och en stor kram. Jag blir jätteglad och alldeles varm om hjärtat när jag får kunder i min affär. Jag kom precis på att jag kanske skulle börja på en julkollektion. Tänkte att jag kunde göra en figur och sedan skägg och luva löst i filt. Så kan de klä ut sig till tomtar...

Ann-Charlotte sa...

Det där med utklädning var ju en helt superb idé!!! Underbart. Har blivit inspirerad att börja virka men ännu inte kommer till att göra några figurer men det kommer nog...

Anonym sa...

Idag har jag skickat min betalning för blomsterflickan också hoppas att allt fungerar som sdet ska!

Anonym sa...

Guuu, vilka gulliga bilder!! Kul att sätta in dem i något sammanhang, som naturen t ex.

Anonym sa...

Åhhh!! Ida, vilken söt DJ! Hur mycket vill du ha för att göra en sådan åt mig?! Seriöst alltså. Om du vill - hör av dig!

Och bilderna på hemsidan. Finfint!! Åhh, nu blev jag så glad för DJ-kalle. Går det att göra sådana med nyckelring tro? Det vore intressant tycker jag!

Kramar /Maria

Soili sa...

Vilken skattkista jag hittade...HELT UNDERBART!!!!!
och hit hittade jag av en tillfällighet.Livet är fullt med härliga tillfälligheter.Nu ska jag shoppa.....

Anonym sa...

Hej
Jag och min syster satt och diskuterade hemsidor och hur de kan se ut (oprofessionella är vi men ändå). Vi hade din affär som ett väldigt gott exempel på tydliga lättöverskådliga hemsidor. Det säger väl vad vi tyckte om den. Den innehåller dessutom små söta figurer!
//Klockarbarn och själagla´

Anonym sa...

Har du några tipspå bra sidor som säljer klara virkade figurer?