torsdag, februari 08, 2007

Min D.I.Y. Planner är klar


Nu har jag skurit blad i en hel dag (jag behöver en skärmaskin) och ändå har jag bara blad till och med april i min nya kalender. Sedan tog det även några timmar att lägga in datum på sidorna och få ordning på skrivaren men nu börjar det likna en kalender i alla fall. Omslaget är kartong som jag klätt med tyg.

7 kommentarer:

smul sa...

snälla ida, du kan väl lägga ut beskrivningar på nån av dina grejer eller sälja till mig. jag tycker de är fina. särskillt kalendrar älskar jag och den där hunden. alltså jag kan inte ens virka och hur gör man en flicka i virk? jag är inte klok. men du gör fint du!

Ida sa...

Hej!

Vad glad jag blir att du gillar det jag gör. Jag planerar att öppna en liten webshop med mönster och därför vill jag inte släppa mina mönster förrän jag öppnar den. Just nu väntar jag på besked från skattemyndigheten. Mönster kommer...

Ewa sa...

hej hej, jag har ju länkat till dig och det du gör utan att fråga om lov. men jag hoppas att det var ok, för det var i all välmening. och beundran.

Ida sa...

Ewa: Länka får du gärna göra (om du inte har något olagligt på din sida förstås)men jag blir nyfiken på din sida. Vad har den för adress?

Ewa sa...

haha, nä jag har inget olagligt. jag har en tantsida! www.kafferep.habibi.se heter den och...den handlar mest om tantsaker. Som fika och pyssel och böcker och recept och knasiga saker jag har för mig.

Ewa sa...

Och du är såklart inbjuden på en kopp hos mig...

Sandra sa...

Oj. Kanske dags att erkänna att jag/vi oxå har länkat dig. Men som föregående talare - enbart av beundran och inspiration. =)

Är tyget du klätt kalendern med tryckt eller är det köpt så? Snyggt hur som.