söndag, augusti 06, 2006

Jag har "stämplat" en liten body

Idag har jag varit på barndop. Min kusins dotter Inez Anna Gulli blev ordentligt döpt. Nu är hon fortfarande väldigt liten och min body som jag stämplat på kommer nog inte passa än på några månader. På barndopet fick jag reda på att klänningen som hon döptes i är även jag döpt i. På klänningen var det mycket riktigt broderat "Ida 15/5 1978". Tänk att jag har varit så liten.

5 kommentarer:

milla sa...

hur går du stämpeltryck? det var väldigt fint o jag ska göra en body åt en kompis bebis som snart kommer till världen. jag pysslar en del jag med på www.ohcrap.se

Ida sa...

Jag har köpt stämpeldynor på panduro som skall vara vattenfasta och sedan har jag en stämpel från http://www.spirashop.se/ som jag har använt. Till sist får man stryka på motivet och sedan ska det vara klart.

ele sa...

Spirastämplarna är bra! Jag använde de som ser ut som lappar och stämplade en body. Fast jag har inte uppdaterat min hemsida...

Ika sa...

Åh, vilken söt body! jag har tygtryckt på tre olika bodysar i sommar, åt ett kusinbarn och åt min bästa väns lilla son... lär bli fler framöver. :)

Anonym sa...

Tack för detta kreativa tips! Det ska jag också göra. Kram